Docking Station

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

For at undgå skift af kabler, når en kassette skal skiftes, kan man benytte en docking station. Den fungerer som en meget stor konnektor med op til 510 forbindelser. Hver forbindelse kan belastes med op til 3 ampere. Den store mekaniske belastning fra de 510 forbindelser er let at håndtere, fordi der er en tilsvarende stor mekanisk udveksling i docking stationen.

I en typisk testopstilling føres alle signalerne fra testudstyret via kabler frem til docking stationen. Når en kassette skal forberedes til test af et printkort, kan man så fra docking stationen udvælge de signaler, der er brug for i den aktulle test.

Hvis en kassette skal kobles til en docking station, skal der monteres en adaptor på kassettens bagpanel. Herefter skal de nødvendige forbindelser fra adaptoren og til testproberne eller testudstyret i kassetten etableres. Konnektorforbindelserne i adaptoren og testproberne kan enten være til wirewrap eller lodning.

Kablerne fra testudstyret skal forbindes til toppladen på docking stationen. Ved levering af docking stationen kan Torolex evt. sørge for de nødvendige huller i toppladen til kabelforbindelserne.